Mini [2001-2006] Haynes manual
Mini [2001-2006] Haynes manual

Zeer gedetailleerd Mini werkplaatsboek van uitgeverij Haynes. Betreft de Mini uitvoeringen: Mini One, Cooper & Cooper S Hatchback.

Verzendkosten

€ 4,00 

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen (afhalen mogelijk op afspraak)

€ 29,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
In dit werkplaatsboek komen de volgende typen van Mini aan bod:

Mini One, Cooper & Cooper S Hatchback, including optiepakketten.
Benzine: 1.6 liter (1598cc) inclusief supercharged

Diesel modellen komen niet aanbod


Niet in dit werkplaatsboek: modellen met CVT of Steptronic automatic transmission of onderdelen specifiek voor Convertible of John Cooper 'Works' conversions. In dit boek niet de nieuwe MINI geïntroduceerd in 2006.

Het boek is Engelstalig, met gratis digitaal technisch woordenboek.


 

Haynes Mini werkplaatsboek

Het Haynes werkplaatsboek over de Mini is zeer gedetailleerd en voorzien van veel foto's, tekeningen en duidelijke uitleg. De volgende aspecten worden behandeld: alle reparaties, onderhoud, opzoeken en verhelpen van storingen, elektrisch schema en tips voor pech onderweg. 

Over Haynes 

Voor elk werkplaatshandboek wordt een auto geheel gedemonteerd en daarna weer in elkaar gezet. Op de ze wijze worden alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden gedetailleerd beschreven en gefotografeerd. Via de foto's, tekeningen en tekst zijn de instructies stap-voor-stap te volgen. De beschrijvingen van zowel het motorblok als het rijwielgedeelte worden gedetailleerd beschreven. Hierdoor kan iemand die een beetje handig is, zelf bijna alle reparaties doen en kunnen zeer handige mensen zelf revisies uitvoeren.  
 
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Haynes