Dodge Nitro [2007-2011] Haynes boek
Dodge Nitro [2007-2011] Haynes boek
Dit werkplaatsboek is bedoeld voor alle Jeep Liberty (Cherokee in Europa) en Dodge Nitro modellen van 2002 tot en met 2012 met benzinemotoren. Diesel motoren worden niet behandeld...

Verzendkosten

€ 4,00

Standaard levertijd

1 tot 2 werkdagen (afhalen mogelijk op afspraak)

€ 29,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dit werkplaatsboek is bedoeld voor alle Jeep Liberty (Cherokee in Europa) en Dodge Nitro modellen van 2002 tot en met 2012 met benzinemotoren.
Diesel motoren worden niet behandeld

Jeep Liberty / Cherokee 2002-2012
Dodge Nitro 2007-2011


Het boek is Engelstalig, met gratis digitaal technisch woordenboek

PLEASE NOTE  that this manual is intended for vehicles built to US specifications and do not cover diesel models unless specifically stated. Although it is useful when the products or systems are similar to those in other markets, there may still be significant differences, especially in areas concerned with safety and emission control.

Haynes Jeep Patriot en Compass werkplaatsboek
Het Haynes werkplaatsboek over de Jeep Patriot en Compass is zeer gedetailleerd en voorzien van veel foto's, tekeningen en duidelijke uitleg. De volgende aspecten worden behandeld: alle reparaties, onderhoud, opzoeken en verhelpen van storingen, elektrisch schema en tips voor pech onderweg. 

Over Haynes 
Voor elk werkplaatshandboek wordt een auto geheel gedemonteerd en daarna weer in elkaar gezet. Op de ze wijze worden alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden gedetailleerd beschreven en gefotografeerd. Via de foto's, tekeningen en tekst zijn de instructies stap-voor-stap te volgen. De beschrijvingen van zowel het motorblok als het rijwielgedeelte worden gedetailleerd beschreven. Hierdoor kan iemand die een beetje handig is zelf bijna alle reparaties doen en kunnen zeer handige mensen zelf revisies uitvoeren.